Bodrum Gezilecek Yerler


Bodrum o kadar çok gezilecek yer var ki nereden başlamalıyım bilemiyorum ama mutlaka bir yerden başlamak gerekli be size Bardakçı'dan bahsedeceğim öncelikle
Bardakçı konum olarak Bodrum ile Gümbetli arasında bir bölgede yer almaktadır.İsmini ise testi olarak kullanılmakta olanbardaktan alır.
Bardakçı bölgesindeki sular Bodrum'da çok ilgi görmektedir.Antik çağlarda buradan kayıklarla gelen Bodrumlu'lar buralardansular alarak Bodrum'da sattığı bilinmektedir.Bölge Zeki Müren koyu olarakta bilinmektedir zamanında Zeki Müren'in bu koyasıklıkla gelerek yüzdüğü bilinmektedir.
Akvaryum ; bu bölge Bodrum ile Bitez arasında yer almaktadır.Bu bölgenin çok temiz pırıl pırıl olması nedeniyle bölgeyebir çok tekne turu yapılmaktadır.Tekne turları sadece gündüz ile sınırlı kalmayıp geceleride tekne turlarına devam edilir.
Gümbet ; Gümbet Bodrum'a sadece 2 km uzaklıktadır bu yüzden bu bölgeye ulaşım çok kolaydır bölgeye 24 saat otobüs kalkmakta vebu otobüsler 5 dakikalık gibi kısa bir zamanla bölgeye ulaşmaktadır.
Gümbetin bu kadar popüler olmasının sebepleri bölgedeki gece hayatı ve bölgenin Bodrum'a olan yakınlığıdır.
Bodrum'da tabiki daha bir çok gezilecek alan bulunmaktadır ama o alanları kısaca anlatmak olmaz o alanlarıda ayrı şekildeele alarak sizlere anlatacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder